Heeft U Deze Nieuwe ECG Ready Smartwatch Echt Nodig? Veel Mensen Hebben Er Al Eén…

01/03/2024 | Sanjay de Boom

SAMENVATTING: Een gezamenlijk Frans en Duits bedrijf heeft zojuist hun nieuwste product, de ActiV8, op de markt gebracht en begint nu al een voorsprong te nemen op hun grotere concurrenten. Duizenden gebruikers genieten al van de revolutionaire gezondheidsvoordelen die deze nieuwe innovatieve smartwatch op de markt brengt, tegen een verbazingwekkend lage prijs. Koop uw ActiV8 nu met 50% korting en met gratis levering. 

Heeft u gekeken naar smartwatches en zich overweldigd gevoeld door alle informatie? Hebt u moeite gehad om de juiste voor u te kiezen, of zelfs te begrijpen waarvoor u het nodig hebt? Deze nieuwe smartwatch zal u overtuigen met zijn vele toepassingen en voordelen.

Generaties X-Z hebben de smartwatch al en gebruiken hem om hun berichten te controleren, te bellen en de muziek van hun telefoon te bedienen, maar er is nog nooit een smartwatch geweest die gericht is op de oudere generaties, degenen die niet de nieuwste glimmende merken aan hun vrienden willen laten zien en die in plaats daarvan geïnteresseerd zijn in de functionele, tastbare voordelen van zo’n apparaat.

De meesten kijken gewoon naar de prijskaartjes en schudden hun hoofd, niet begrijpend waarom ze de moeite zouden moeten nemen, is een telefoon niet genoeg?

Maar deze nieuwe smartwatch is een revolutie. Afgestemd op de behoeften van de oudere gebruikers, biedt het zowel stijl- als daadwerkelijk gezondheidsgebruik voor een opmerkelijk klein prijskaartje.

We hebben de tijd genomen om er voor u naar te kijken, om te zien of het echt, zoals ze beweren, uw leven kan redden.

Waar Hebben We Het Over?

Het heet de ActiV8. De creatie van Franse en Duitse engineering en onderzoek, samen met hun beste gezondheidsexperts, en geassembleerd in dezelfde Chinese fabrieken die de premium smartwatchfabrikanten in elkaar zetten.

Enkel de beste onderdelen en materialen zijn gekozen voor hun nieuwe vlaggenschip smartwatch, om de kwaliteit en duurzaamheid ervan te garanderen, evenals de lange levensduur.

Niet alleen is het duurzaam en opmerkelijk gemakkelijk te gebruiken, het is ook stijlvol.

Is Het Echt Zo Indrukwekkend Als Ze Zeggen? Al die mooie, indrukwekkende gezondheidsmonitoringsfuncties?

Tot nu toe hebben we het alleen over de buitenkant van het horloge gehad. Nu is het tijd om in te graven in wat dit horloge echt speciaal maakt, zijn functies.

Het horloge heeft alle standaard dingen die u zou vinden in een van de topmerken, maar beter afgestemd op de behoeften van de oudere gebruikers:

 • ✅ Een indrukwekkende en efficiënte batterij, één volledige lading gaat tot vier dagen mee
 • ✅ Een groot HD-display om het makkelijker uit te lezen
 • ✅ Zeer duurzaam, val-, slag- en krasbestendig
 • ✅ Ondersteuning voor meer dan 20 talen voor zowel Android als iOS met een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken UI
 • ✅ Snelle en eenvoudige installatie en verbinding via Bluetooth
 • ✅ IP68 waterbestendigheid, bestand tot 50m, douches, regen en zwembaden zijn geen probleem
 • ✅ Anti-lost-functie – bent u vergeten waar u uw telefoon heeft gelaten? Eén druk op de knop om uw telefoonalarm te laten afgaan om u te helpen het te vinden
 • ✅ Een klassiek en elegant ontwerp. Het ziet eruit als een gewoon horloge, maar dan beter
 • ✅ Muziek en volumeregeling, berichten en oproepen, zodat u niet hoeft te rommelen met uw zeer fragiele telefoon.

Maar dit zijn natuurlijk alle kenmerken die veel andere horloges hebben. Ze helpen u gemakkelijker contact te houden met uw vrienden en familie, maar wat maakt de ActiV8 echt speciaal? Wat zijn deze gezondheidskenmerken en voordelen waar ze over blijven opscheppen?

Actief blijven is belangrijk voor uw gezondheid, en de ActiV8 maakt het heel gemakkelijk met een stappenteller die u helpt om uw vooruitgang en doelen bij te houden, een calorieverbrande teller, het heeft zelfs een sedentaire waarschuwing die merkt wanneer u lange tijd inactief bent geweest en u moet bewegen.

Bovendien is er een ultramoderne sensor die uw hartslag, bloeddruk en zuurstofgehalte in het bloed meet en u onmiddellijk op de hoogte brengt van eventuele afwijkingen. En voor degenen onder ons die heel goed weten hoe moeilijk de slaap kan zijn naarmate u ouder wordt, houdt hij zelfs uw slaapcycli in de gaten!

Al deze 24/7 vitale controle-instrumenten op uw pols zijn al meer dan indrukwekkend, maar de echt revolutionaire functie is het feit dat de sensor ook geavanceerd genoeg is om ECG-tests op u uit te voeren! Met een druk op de knop heeft u een elektrocardiogram in minder dan 30 seconden. We weten allemaal hoe belangrijk vroegtijdige detectie is en deze functie kan en zal letterlijk uw leven redden.

99% van de gebruikers bevelen de ActiV8 aan bij hun vrienden en familie.

Ik heb steeds meer slaapproblemen en werd door een familielid aanbevolen om dit horloge te proberen. Het heeft me echt geholpen om mijn slaapcycli en -schema op orde te krijgen en heeft me geholpen om een gezondere slaap te krijgen dan ik in jaren heb gehad

Ik hoorde over de ECG-functie en kocht het gewoon voor dat, zodat ik mezelf regelmatig kon testen, maar de andere functies zijn ook zeer nuttig geweest. Ik neem het mee naar mijn zwembadoefeningen. Het was verrassend eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Deze smartwatch is geweldig! Mijn zoon heeft hem voor mij gekocht om mijn bloeddruk te helpen controleren en hij heeft het geweldig gedaan! Het motiveert me zelfs om me aan mijn aanbevolen dagelijkse stappen te houden. Een echte aanrader.

 

Hoeveel Kost De ActiV8?

Dus, de ActiV8 is een luxe smartwatch met veel functies, maar wat heeft het voor zin als u het u niet kunt veroorloven? Dit is waar de verbazingwekkende prijs van toepassing is.

Voor de ActiV8 hoeft u niet de gebruikelijke € 600 gemiddeld te betalen zoals een van de grotere merken.

De verkoopprijs is een verbazingwekkende 178€. Ik weet dat u zich afvraagt hoe het mogelijk is dat het zo goedkoop is. ActiV8 is alleen online beschikbaar en laat de positieve recensies voor zich spreken, door af te zien van al deze kosten die de prijs van het gemiddelde horloge verdrievoudigen.

Maar wat nog verbazingwekkender is, is dat de ActiV8 op dit moment ook op zijn promotiecampagne staat en dat u de uwe kunt krijgen voor slechts 89€.

Klik hier om te zien of de ActiV8-promotie nog geldt >>

 

Conclusie: Zou Ik Het Kopen?

Helemaal JA! Alleen al als gewone smartwatch is het de prijs meer dan waard, maar alle extra gezondheidskenmerken en het ontwerp op maat van een ouder publiek maken het absoluut ongelooflijk, dus nogmaals, JA.

Voordelen:

 • Zeer gemakkelijk te gebruiken
 • Lange levensduur van de batterij
 • ECG-test bij een druk op de knop
 • HD Volledig aanraakscherm
 • Fitness-assistent om uw pols

Nadelen:

 • Alleen beschikbaar via de officiële website

 

Hoe Kan Ik Een ActiV8 Kopen?

Nu u op de hoogte bent van dit geweldige nieuwe product, en als het nog steeds op voorraad is, is hier hoe u er een kunt krijgen:

 1. Wij raden u aan een origineel ActiV8 te bestellen op de website van de leverancier door hier te klikken.
 2. Controleer uw vitale functies en voer met één druk op de knop eenvoudig ECG-tests uit.

SPECIALE PROMOTIE: Voor een beperkte tijd, 50% korting en gratis verzending!

Klik hier om uw ActiV8 te claimen met 50% korting en gratis wereldwijde verzending >>>

OPMERKING: ActiV8 is NIET BESCHIKBAAR OP AMAZON OF EBAY.